Premiile Grammy 2016

Taylor Swift Selena Gomez„1989”, al cântăreţei pop-country Taylor Swift, a fost desemnat „albumul anului” în cadrul celei de-a 58-a ediţii a premiilor Grammy, decernate, luni, 15 februarie, la Los Angeles, relatează AFP. Artistul Ed Sheeran a obţinut un Grammy la categoria „piesa anului” pentru hitul său „Thinking Out Loud”, o baladă care a cunoscut un succes fenomenal, iar cântăreaţa americană Meghan Trainor a primit premiul „revelaţia anului”. Rapperul Kendrick Lamar, nominalizat la 11 categorii, a plecat acasă cu cinci trofee de la această ediţie a premiilor Grammy (printre care şi cele pentru cel mai bun album rap, cea mai bună performanţă rap, cel mai bun cântec rap şi cel mai bun videoclip), însă a ratat premiile importante oferite la Los Angeles.

Principalele premii la ediţia a 58-a Premiilor Grammy sunt: Albumul anului – „1989”; Înregistrarea anului – „Uptown Funk”, Mark Ronson feat. Bruno Mars; Piesa anului – „Thinking Out Loud”, Ed Sheeran; Revelaţia anului – Meghan Trainor; Cel mai bun album rap – „Pimp A Butterfly”, Kendrick Lamar; Cel mai bun album rock – „Drones”, Muse; Cel mai bun album de muzică dans /electro –„Skrillex and Diplo Present Jack Ü”, Skrillex and Diplo; Cel mai bun album de muzică alternativă – „Sound&Color”, Alabama Shakes; Cel mai bun album pop – „1989”, Taylor Swift.

Taylor Swift şi Selena Gómez printre vedetele care au strălucit pe covorul roşu

Taylor Swift şi Selena Gómez au păşit împreună luni seară pe covorul roşu, la cea de-a 58-a ediţie a premiilor Grammy, şi nu s-au despărţit nici măcar sub flash-urile zecilor de camere foto, ilustrând marea prietenie care le uneşte, relatează EFE. Taylor Swift nu a ezitat să-şi etaleze abdomenul bine lucrat, într-o rochie Versace roşu cu roz, accesorizată cu bijuterii ale firmei Lorraine Schwartz, în timp ce Selena Gómez a impresionat prin ţinuta sa cu trenă de la Calvin Klein, brodată cu paiete albastre. La fel de elegante s-au prezentat şi Ariana Grande, care a surprins prin modelul ei Romona Keveza roşu, sau britanica Adele, în rochia sa roşie cu mâneci lungi şi paiete negre. Printre cele mai admirate a fost Ciara, în sugestiva ei rochie Alexandre Vautier, ajustată perfect pe corp. La fel de lăudate au fost şi ţinutele alese de Kacey Musgraves, Demi Lovato, Ellie Goulding, Bella Hadid, Florence Welch, Lady Gaga, Zendaya, Chrissy Teigen sau Tori Kelly.

Toate au defilat pe covorul roşu la o gală unde se cunoştea anticipat cine va primi râvnitele premii, având în vedere că într-o ceremonie prealabilă galei au fost dezvăluiţi câştigătorii celor 75 de categorii. Aşa încât nu a mai fost o surpriză faptul că Alex Cuba, nominalizat la categoria cel mai bun album „pop latino”, a pierdut în faţa lui Ricky Martin, sau că grupul La Cuneta Son Machín, care aspira la cel mai bun album „rock latino”, a pierdut trofeul în favoarea Nataliei Lafourcade şi Pitbull.

Adele s-a consolat cu un hamburger după neplăcerile de la gala de premiere

Prestaţia vedetei britanice Adele la gala premiilor Grammy a fost umbrită de probleme de sunet. Cântăreaţa s-a consolat apoi cu un hamburger, relatează AFP. „Microfoanele de la pian au căzut pe corzi şi de aceea a apărut un sunet de chitară ciudat, care părea dezacordat”, a scris solista pe Twitter. „Se mai întâmplă, a adăugat Adele, al cărei ultim album, „25”, depăşeşte toate recordurile de vânzări. „De aceea îmi iau un hamburger la (reţeaua de fast-food californiană) In n out. Poate că a meritat”, a adăugat ea, jumătate cu ironic, jumătate amar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI