„Seminar gratuit de îmbunătăţire naturală a vederii”

Seminarul gratuit „Îmbunătăţeşte-ţi astăzi natural vederea” va avea loc în Suceava marţi, 19 ianuarie, la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, strada Universităţii 15-17. Dintr-un comunicat de presă aflăm că seminarul durează 3 ore şi se va desfăşura în două sesiuni, prima sesiune cu începere de la ora 10, iar a doua de la ora 18, intrarea fiind gratuită. Ni s-a precizat că evenimentul este susţinut de Flavius Ţurcanu, care, de un an, susţine acest seminar în toate oraşele mari din ţară.

„Flavius Ţurcanu este autorul site-ului RenuntalaOchelari.ro, care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să îşi îmbunătăţească şi să îşi vindece vederea în mod natural. Flavius Ţurcanu are şase ani de experienţă în acest domeniu şi în ultima vreme susţine o serie de seminarii gratuite prin toată ţara, pentru a ajuta oamenii să îşi îmbunătăţească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el, acum 6 ani, când a reuşit să renunţe la ochelari şi să îşi recapete vederea clară” ni s-a specificat în comunicat, cu precizarea că „locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina Renuntalaochelari.ro/seminar, alegându-se oraşul Suceava. Sesiunile sunt dedicate „atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât şi persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare când lucrează la calculator”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: