Sărbătoarea Bobotezei la IJJ Suceava

Ieri, după rânduiala Bisericii Ortodoxe, la capela de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, preotul militar al unităţii a oficiat Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur. Momentul a fost urmat de săvârşirea Slujbei aghesmei mari, la crucea de gheaţă ridicată în curtea inspectoratului.

În timpul desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a acţionat cu un efectiv de 60 de jandarmi pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, a Bisericii „Sfântul Apostol Andrei” din Suceava şi la alte 18 locaşuri de cult din localităţile din judeţ în care funcţionează structuri de jandarmerie.

Jandarmii au acţionat pentru protecţia participanţilor, prevenirea aglomerărilor de persoane şi a busculadelor în apropierea zonelor de distribuire a apei sfinţite, precum şi pentru rezolvarea situaţiilor care ar fi putut să apară cu ocazia desfăşurării manifestărilor. În timpul acestei misiuni nu s-au înregistrat fapte care să aducă atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: