Peste 500 de persoane au petrecut la cel de-al zecelea revelion CARP Suceava

Peste 500 de pensionari – membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava – s-au bucurat, duminică, la Conacul Domnesc, de cea de-a zecea petrecere organizată consecutiv şi dedicată revelionului 2016. „A fost cea mai frumoasă petrecere. Fiind a zecea, dă foarte bine la cei peste 35.000 membri ai CARP şi mă bucur că toată lumea a fost mulţumită” ne-a declarat preşedintele CARP Suceava, Cezar Telescu.

O notă foarte bună pentru organizarea de anul acesta a fost faptul că pensionarii nu au mai făcut cozi imense la intrare în sala de restaurant şi nu au alergat ca să ocupe locuri la mese; chiar dacă unele persoane au venit la restaurant încă de la ora 11, au putut intra în sală de atunci, fără probleme. „Am convenit cu tot personalul CARP să venim mai repede, ca să poată intra lumea în sală, fără înghesuială, şi chiar am reţinut locuri în plus pentru întârziaţi” ne-a spus preşedintele CARP.

Ringul de dans a „suportat cea mai mare înghesuială”, fiind plin tot timpul. Indiferent de vârstă, oamenii au dansat până la epuizare, în perechi sau la horă.

Invitatul surpriză al evenimentului a fost deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, care şi-a sărbătorit printre pensionari, pentru câtva timp, ziua de naştere. Deputatul Băişanu, care a împlinit duminică 48 de ani, s-a simţit foarte bine printre pensionari, s-a fotografiat mai ales doamnele, pe unele le-a şi dansat, s-a întreţinut cu domnii.

Cezar Telescu ne-a spus că, în ultimii ani, au tot fost invitaţi la această petrecere reprezentanţi ai Primăriei, Prefecturii sau Consiliului Judeţean, pe considerentul că pensionarii au construit ceva pentru societate şi merită aprecierea autorităţilor. „Toţi au refuzat să vină, în ultimii ani, iar anul acesta ne-am gândit să invităm parlamentari, deputaţi şi senatori. Dl Băişanu a fost primul pe listă, l-am invitat pe Facebook şi a răspuns invitaţiei” ne-a explicat Cezar Telescu.

Organizatorii au avut şi surprize pentru invitaţi, printre care oferirea a patru menţiuni şi trei premii, constând în diverse obiecte, prin tragerea la sorţi a numerelor de pe biletul de intrare.

Oamenii nu prea s-au lăsat duşi acasă la final, dar petrecerea s-a încheiat în tonul Periniţei. Trebuie să spunem că taximetriştii au avut de lucru din plin duminică, taxiurile fiind foarte căutate pe traseul Suceava – Şcheia.

CARP Suceava s-a înfiinţat în urmă cu 64 de ani, prima adunare generală a sa având loc la data de 27 mai 1952, cu un număr de 114 membri fondatori ai asociaţiei.

La data de 2 iulie 1952 s-au obţinut toate aprobările pentru înfiinţarea asociaţiei ca persoană juridică, sub denumirea de Casa de Ajutor Reciproc Suceava.

Un revelion al pensionarilor, la scară mai mică, va avea loc sâmbătă, 9 ianuarie, la restaurantul Gloria, de data aceasta în organizarea Ligii pensionarilor, asociaţie înfiinţată în urmă cu aproape 2 ani, care are peste 200 de membri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: