Prefectul cere păstrarea curăţeniei la revelioanele în aer liber

La sediul Instituţiei Prefectului judeţului Suceava a avut loc o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Direcţiei de Sănătate Publică, Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu Suceava, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Gărzii Forestiere Suceava, Sistemului de Gospodărire a Apelor şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă Judeţean.

În cadrul întâlnirii, prefectul Constantin Harasim a solicitat instituţiilor în cauză să asigure toate măsurilor de siguranţă şi ordine publică pentru perioada de final de an, respectiv în intervalul 31 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016.

Ca element suplimentar la măsurile stabilite a fost cel privind menţinerea curăţeniei în spaţiile publice, pe timpul desfăşurării manifestărilor de sfârşit de an organizate în aer liber.

Totodată, au fost analizate şi aspectele legate de evenimentul produs în data de 27 decembrie a.c., la o pensiune din Suceviţa, când au fost reclamate cazuri de toxiinfecţie alimentară la turiştii cazaţi. Instituţiile cu atribuţii de control, precum Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică şi Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au efectuat verificări în zona lor de competenţă, prefectul judeţului solicitându-le informări asupra constatărilor făcute, precum şi a măsurile legale dispuse.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: