Femeia care a încercat să se sinucidă şi să-şi omoare copilul de 5 ani, trimisă în judecată

 Carmen Tatiana Tudurean a fost trimisă în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie.

Infracţiunea sună de-a dreptul blând comparativ cu fapta pe care femeia a comis-o la sfârşitul lunii septembrie când, luându-şi copilul de 5 ani în braţe, s-a aruncat pur şi simplu în faţa trenului…

Pe 30 septembrie a.c., Carmen Tudorean, de 30 de ani, le-a spus vecinilor că se duce la cumpărături, dar împreună cu Robert, fiul ei de 5 ani, s-a dus în gara din Câmpulung Moldovenesc. În jurul orei 15, când tocmai pleca din gară trenul Regio 5711 Câmpulung Moldovenesc – Ilva Mică, femeia şi-a luat copilul în braţe şi s-a aşezat pe linie. Mecanicul de locomotivă a zărit femeia, dar nu a reuşit să oprească trenul în timp util, astfel că locomotiva a trecut peste trupurile celor doi.

Medicii din Câmpulung au făcut eforturi mari şi au stabilizat hemoragic mama şi copilul, astfel că au rămas în viaţă. Rănile suferite însă, au fost cumplite. Copilul are ambele picioare amputate, iar femeia un picior amputat.

Până atunci, Carmen Tatiana Tudurean nu era cunoscută ca având boli psihice. Cei apropiaţi au declarat anchetatorilor însă că femeia era tristă, depresivă, pentru că tatăl lui Robert nu ar fi recunoscut băiatul.

„Chiar în pofida lipsei unei poziţii clare a inculpatei, mijloacele de probă administrate în prezenta cauză au pus în evidenţă faptul că inculpata a acţionat cu premeditare în vederea suprimării propriei sale vieţi, precum şi a vieţii fiului său, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate datorată vârstei. Rezultatul final urmărit de inculpată nu s-a putut realiza datorită unei simple întâmplări” a comunicat procuror Maria Cristina Ciornei, purtătorul de cuvânt al PT Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI