Republica Moldova

Preşedintele Timofti l-a desemnat pentru funcţia de premier pe Ion Sturza

Omul de afaceri Ion Sturza este candidatul desemnat de către preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, pentru funcţia de premier, informează agenţia de presă Unimedia.

Anunţul a fost făcut în după-amiaza zilei de ieri de către Timofti, după consultările pe care le-a avut cu liderii Partidului Democrat (PDM), Partidului Liberal-Democrat (PLDM), Partidului Liberal (PL) şi Grupului Leancă, precum şi după „vizita fulger” a lui Sturza la Preşedinţie. Ion Sturza a mai deţinut funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova în perioada 19 februarie 1999-12 noiembrie 1999.

Imediat ce a fost desemnat de către Nicolae Timofti pentru funcţia de premier, Sturza a declarat că este gata să-şi asume această răspundere şi vrea să fie alături de popor în aceste momente. Totodată, acesta a afirmat că urmează să iniţieze consultări cu partidele parlamentare, pentru a obţine o majoritate politică.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: