Micuţii de la Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Primele „luminiţe” în bradul de Crăciun de la „Crai nou”

colindatori crai nouMici, frumoşi, luminoşi şi puri, au sosit ieri la „Crai nou” primii colindători.

Nu sunt mai înalţi de-un cot, dar de mulţi ani încoace, mereu alţii, sunt primele „luminiţe” cu suflet pe care membrii redacţiei noastre le aprind într-un spiritual brad de Crăciun.

O grupă de micuţi de la Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, îmbrăcaţi „bibelou” în costume tradiţionale bucovinene, împreună cu educatoarele, ne-au colindat creştineşte, cu seriozitate, cu suflet şi cu spor.

Micuţii au cântat colinde tradiţionale şi, ca în fiecare an, au „tras” şi un pluguşor vesel şi au şi sorcovit, un „3 în 1” luminos precum steaua care i-a condus pe cei trei prinţi de la răsărit la ieslea în care s-a născut Iisus.

Copiii au fost primiţi cu căldură şi cu bucurie de gazdele de la „Crai nou”, dar şi cu „un dulce”, lăsând în urma lor un aer pur, surâsuri şi zvon de sărbători minunate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: