Medalii de bronz pentru Teodor Cristian Chira la Balcaniadă

 Luptătorul sucevean Teodor Cristian Chira s-a clasat de două ori pe locul al III-lea la Balcaniada de juniori mici, sub 15 ani. Sportivul pregătit de Valerică Gherasim, la LPS Suceava, a obţinut bronzul la individual la categoria 85 de kilograme, iar a doua oară a urcat pe podiumul de premiere cu echipa naţională a României. Competiţia s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute, în localitatea Zenica, din Serbia, şi a reunit la start luptători din 12 ţări.

„Mă bucur pentru rezultatele obţinute de Teodor Cristian Chira, pentru că el s-a pregătit bine în acest an şi a dovedit seriozitate la antrenamente şi concentrare în competiţii. El este la a şaptea medalie în 2015 şi este un sportiv de mare perspectivă. Mulţumesc pentru sprijinul acordat Consiliului Local, Consiliului Judeţean, părinţilor şi profesorilor”, a declarat profesorul Valerică Gherasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: