Din 2005

1.049 de cupluri care au împlinit 50 de ani căsătorie au fost celebrate la Primăria Suceava

Sâmbătă, Primăria Suceava organizează o ceremonie pentru aniversarea a 26 de cupluri care au împlinit jumătate de secol de căsătorie neîntreruptă.

Ion Lungu, primarul reşedinţei de judeţ, apreciază că o jumătate de veac de convieţuire constituite un exemplu, atât pentru familiile celor celebraţi, dar şi pentru generaţiile tinere.

„Conform regulamentului, sunt ultimele cupluri pe care le sărbătorim în acest an, cele care au împlinit 50 de ani de căsătorie în trimestrul al patrulea din 2015. Cred că aceasta este o formă de recunoştinţă din partea comunităţii pentru eforturile depuse la dezvoltarea oraşului, cât pentru faptul că respectivele cupluri au fost model în familie şi societate” a precizat Ion Lungu, adăugând că, astfel, din 2005, de când a fost aprobată organizarea acestei manifestări, numărul cuplurilor felicitate ajunge 1.049.

Manifestarea are loc în sala de şedinţe a Consiliului Local, unde cuplurilor de aur li se înmânează diploma de fidelitate, câte un buchet de flori precum şi câte un plic cu o „recompensă” financiară în valoare de 200 de lei. În final, sărbătoriţii, rudele şi reprezentanţii autorităţilor ciocnesc câte un pahar de şampanie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI