Rezultate meritorii ale fălticenenilor la Cupa Internaţională de QwanKi Do

 Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoşani a găzduit, în perioada 5-6 decembrie, ediţia a II-a a „Cupei Internaţionale de Qwan Ki Do”. La competiţia desfăşurată sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) şi care a avut ca organizatori Federaţia Română de Arte Marţiale – Departamentul Qwan Ki Do şi cluburile sportive DAO şi SINH DAU Botoşani au participat peste 450 de sportivi de la 21 de cluburi din trei ţări, respectiv România, Republica Moldova şi Anglia.

Miza concursului a fost obţinerea unui loc la Campionatul European de copii şi juniori de anul viitor, organizat în luna martie la Verona, Italia. „Cupa Internaţională Botoşani” a avut şi o componentă umanitară, fiind organizată şi o strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilităţi.

La concursul la stilul de arte marţiale Qwan Ki Do au participat copiii cu vârsta de până la 17 ani împliniţi şi s-a desfăşurat la 2 categorii, proba de tehnică, adică tao quen, şi proba de luptă.

Clubul Sportiv „Kim Long Doa” din Fălticeni, al cărui instructor este Marius Maxim, a participat la acest concurs cu un număr de 20 de sportivi care au concurat în probele tehnice (14 sportivi) şi în probele de luptă (10 echipe). Fălticenenii au reuşit clasări pe podium doar în probele de luptă: locul 2: Alex Chiriac, Ştefan Apopei, Adrian Moisii – categoria 7-8 ani, băieţi; locul 2: Alexia Ceparu, Denisa Burlui, Denisa Dumitrache – categoria 9-10 ani, fete; locul 3: Delia Apostol, Iasmina Grigore – categoria 13-15 ani, fete; locul 3: Oana Şoptelea. Eliza Florea – categoria 16-17 ani, fete.

Alţi doi sportivi din cadrul clubului Kim Long Dao au intrat în concursul de lupte, în echipe din Anglia şi Republica Moldova, obţinând clasări pe podium: Andone Alexandru, locul 3 la categoria 16-17 ani, cu echipa BAO London, şi Rareş Grădinaru, locul 2 la categoria 10-11 ani, cu echipa Kim Long Criuleni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: