Ciocnire în lanţ din cauza unui viraj brusc

Trei maşini au fost implicate într-o ciocnire în lanţ, petrecută duminică, pe raza comunei Adâncata.

Mai întâi, un tânăr de 23 de ani, fără să semnalizeze corespunzător, a făcut brusc un viraj la stânga pentru a intra de pe DJ 29A, pe un drum comunal. Şoferul unui microbuz care circula în spatele său, luat prin surprindere, a încercat să evite impactul, a tras şi el de volan stânga, dar nu a reuşit şi a lovit maşina din  faţa lui, din lateral.

O a treia maşină, venită din spatele microbuzului, condusă de un şofer de 42 de ani, a lovit şi ea autoturismul tânărului de 23 de ani, când acesta încerca să schimbe direcţia ca să se ferească de microbuz.

Din această ciocnire în lanţ, doar şoferul de 23 de ani a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale. Ceilalţi doi conducători auto au ieşit din eveniment doar cu câteva înjurături şi ceva pagube materiale.

Testele pentru alcoolemie efectuate de poliţişti au stabilit că toţi şoferii erau „curaţi” la acest capitol.

…încă un viraj nesemnalizat de un şofer fără permis, a provocat rănirea a două femei

Două femei, de 69 ani şi de 73 de ani, ambele din judeţul Bistriţa-Năsăud, pasagere într-un autoturism, au fost rănite duminică, într-un accident petrecut pe DN 17, în interiorul comunei Poiana Stampei.

Vinovat de aceasta a fost un bărbat de 46 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere şi care la un moment dat a efectuat brusc un viraj la stânga.

Autoturismul în care se aflau cele două femei, condus de un bărbat de 65 de ani, se angajase tocmai în depăşire şi a lovit din lateral maşina care făcuse stânga fără să „anunţe”.

Şoferul vinovat a mutat apoi autoturismul de la locul accidentului în curtea unei locuinţe din apropiere. Verificările cu etilotestul au relevant şi că omul era puţin „ciupit”, prezentând o concentraţie alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: