Spectacol caritabil pentru Maternitatea din Vatra Dornei

 Grupul de tineri voluntari Vatra Dornei Tineret (VDT), alături de OrionMEDIA, în parteneriat cu Casa de Cultură „Platon Pardău” organizează, joi, 3 decembrie, de la ora 18, la Vatra Dornei, spectacolul caritabil „Din suflet pentru maternitate”. Vor evolua membrii Ansamblului „Dorna Dorului”, Voicu Olaru band, majoritatea momentelor artistice urmând a fi susţinute chiar de către membrii Grupului VDT, alături de aceştia urmând a evolua şi invitaţii speciali, cunoscuţii interpreţi ai cântecului bucovinean Ionuţ Candrea, Panfil Roată şi Alexandru Brădăţan.

Intrarea este liberă, însă spectacolul este organizat pentru strângerea de fonduri, ce urmează a fi folosite pentru renovarea parterului maternităţii din Vatra Dornei, prioritate în sală urmând a avea cei care vor face donaţii pentru cauza Grupului VDT, donaţiile fiind anunţate pe scenă, în timpul spectacolului, de către prezentatorul Doru Bighiu, realizator de emisiuni la Orion FM Vatra Dornei!

„Mă bucur că m-am putut alătura unui demers atât de nobil precum cel al tinerilor de la Dorna! Deşi abia am revenit din Spania unde le-am cântat, de Ziua Naţională, românilor din zona Madrid, joi voi fi la Vatra Dornei pentru un spectacol care sper să-şi atingă scopul, acela de a strânge cât mai multe fonduri pentru renovarea parterului maternităţii din oraş”, ne-a mărturisit Alexandru Brădăţan.

Vatra Dornei Tineret este o organizaţie non-profit, alcătuită din elevi din Bazinul Dornelor, ce s-a înfiinţat în urmă cu doi ani şi jumătate din dorinţa de a ajuta un băieţel bolnav. Dorinţa lor de a face bine nu s-a terminat aici, întrucât au continuat să ajute mai multe familii, în special cele cu mulţi copii.

După 2 ani de activitate, această grupare a devenit ONG şi poartă numele de Asociaţia Vatra Dornei Tineret-VDT Vatra Dornei.

Grupul are un număr de aproximativ 100 de membri, majoritatea elevi ai Liceului Teoretic „Ion Luca”, dar şi de la Liceul Tehnologic „Vasile Deac”, o parte fiind elevi ai şcolilor generale, iar restul studenţi.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Vatra Dornei, Pensiunea-Restaurant Casa bucovineană, Arthaus, Caii Bucovinei, Orion TV. (CIPRIAN PARDĂU)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI