Conducerea Spitalului Judeţean Suceava, avertizată

spital-rambu-nechifor-bradatan-boliacu> Se speră că astfel se va elimina birocraţia excesivă

 Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, vineri, în şedinţa CJ Suceava, că bugetul pentru comunicaţii şi hârtie al Spitalului Judeţean Suceava va fi tăiat după ce consilierul judeţean Mihai Grozavu a sesizat că instituţia este agresată de SJU Suceava cu adrese pe acelaşi subiect şi că doar se completează de la o zi la alta cu alte date.

Consiliul Judeţean Suceava a dezbătut şi aprobat, vineri, modificarea statului de funcţii de la Spitalul Judeţean Suceava, iar consilierul judeţean PSD Mihai Grozavu a constatat că pentru o singură hotărâre, Spitalul Judeţean Suceava a transmis şase adrese, în zile consecutive, având în fiecare zi de completat cereri pentru modificare statului de funcţii.

El a apreciat că era mult mai lucrativ dacă reprezentanţii Spitalului Judeţean adunau solicitările pe o perioadă mai lungă de timp şi le transmiteau odată, printr-o singură adresă, şi nu să agreseze Consiliul Judeţean în fiecare zi.

Preşedintele CJ Suceava a cerut lămuriri reprezentanţilor spitalului, iar directorul medical al SJU Suceava, Tiberius Brădăţan, a explicat că solicitările au fost făcute pe măsură ce diferite persoane au câştigat concursuri pentru diferite posturi şi că din această cauză a fost necesară această corespondenţă.

În replică, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, i­a spus directorului medical să­i transmită managerului Vasile Rîmbu că de anul viitor CJ Suceava va tăia fondurile pentru comunicaţii şi hârtii pentru a limita această birocraţie.

El a spus că poate în acest fel vor fi transmise mai puţine comunicaţii prin fax către Consiliul Judeţean şi că se vor face adresele necesare.

„Tăiem bugetul la comunicaţii şi hârtie la Spitalul Judeţean. Se trimit prea multe hârtii. E prea multă birocraţie”, a spus Nechifor.

Declaraţia de vineri a fost făcută în contextul în care, în precedenta şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava, preşedintele Comisiei de sănătate, medicul Cristian Irimie, a constatat că rapoartele transmise de la Spitalul Judeţean Suceava au fost întocmite cu greşeli, atunci preşedintele CJ Suceava criticând lipsa de atenţie a conducerii spitalului pentru o redactare corectă a documentelor transmise Consiliului Judeţean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI