Pentru organizarea Revelionului de la Suceava,

 Cheltuieli împărţite în mod egal, între Primărie şi Iulius Mall

 Revelionul va fi sărbătorit şi în acest an de suceveni în aer liber, în parcarea Iulius Mall, evenimentul urmând să fie realizat pe cheltuiala municipalităţii, dar şi a complexului comercial. Programul concertelor va fi stabilit în următoarea perioadă.

Consilierii locali suceveni au adoptat joi, cu 16 voturi pentru şi patru abţineri, asocierea municipalităţii cu Iulius Mall, în vederea realizării petrecerii de final de an. Potrivit hotărârii, atât Primăria, cât şi Iulius Mall vor contribui cu câte 50.000 de lei pentru desfăşurarea evenimentului. În plus, Primăria va trebui să coordoneze manifestările, iar Iulius Mall va trebui să asigure branşamentul electric şi să pună la dispoziţie terenul aferent desfăşurării evenimentului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI