Reparaţiile de pe strada Traian Vuia din Suceava:

„A fost o muncă contracronometru cu vremea”

 Lucrările de înlocuire a conductelor de apă şi de asfaltare pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava se vor încheia până la data de 1 decembrie. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harşovschi, care a ţinut să precizeze că „a fost o muncă contracronometru cu vremea”.

„Anul acesta în municipiul Suceava au fost făcute foarte multe lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere şi pietonale. În acest moment se lucrează la finalizarea străzii Traian Vuia. A fost o muncă contracronometru cu vremea, ţinând cont că pe această stradă s­au înlocuit şi conductele de apă. Dacă lucrurile vor decurge conform graficului, până pe 1 decembrie vom avea strada complet reabilitată” a scris viceprimarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Harşovschi a amintit că, în acest an, printr-un proiect cu fonduri europene, în valoare de 24.552.000 lei, s­au asfaltat străzi importante din municipiu, printre care Traian Vuia, Cernăuţi, Grigore Alexandru Ghica, bulevardul George Enescu, străzile Mărăşti, Mihai Eminescu, Plevnei, Calea Unirii, Cuza Vodă sau str. Universităţii.

Tot prin proiectul cu fonduri europene, s­au reabilitat podul peste râul Suceava din cartierul Iţcani, podul Cuza Vodă, podul de pe strada Plevnei şi pasajul de pe strada Grigore Alexandru Ghica peste liniile de cale ferată.

Amintim că lucrările de înlocuire a conductelor de apă şi de asfaltare pe strada Traian Vuia au început luni, 28 septembrie a.c., licitaţia de înlocuire a conductelor fiind câştigată de SC Conbucovina SA, iar cea de reabilitare a străzii şi de turnare a covorului asfaltic, de Victor Construct.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI