Omul de afaceri rădăuţean Teodor Hauca, ridicat de DNA şi dus pentru audieri la Bucureşti

 > El are calitatea de suspect într-un dosar privind fapte de corupţie şi contra libertăţii persoanei

Omul de afaceri rădăuţean Teodor Hauca a fost ridicat, ieri după-amiază, de DNA şi dus la Bucureşti pentru audieri.

Teodor Hauca are calitatea de suspect în acelaşi dosar în care procurorii au mai ridicat un judecător, Dan Anton, de la Curtea de Apel Iaşi.

În cursul dimineţii de ieri, procurorii anticorupţie şi jandarmii au făcut mai multe percheziţii, una dintre acestea fiind la locuinţa procurorului. Procurorii DNA au efectuat miercuri percheziţii în zece locaţii situate în judeţele Iaşi şi Suceava, într-un dosar privind fapte de corupţie şi contra libertăţii persoanei, comise în perioada 2014­2015.

„Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni contra libertăţii persoanei, comise în perioada 2014­2015. În cursul zilei de 21 octombrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în zece locaţii situate în judeţele Iaşi şi Suceava, reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale” se arăta într-un comunicat de ieri al DNA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: