Pentru plata în avans a subvenţiei la energia termică

Lungu vrea un credit de la Trezorerie

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat ieri că va propune Consiliului Local să aprobe angajarea unui credit de 5 milioane de lei de la Trezorerie pentru plata în avans a subvenţiei pentru lunile noiembrie şi decembrie.

Într-o conferinţă de presă, edilul-şef a arătat că, iniţial, a intenţionat să solicite Guvernului să aloce fonduri pentru plata subvenţiei pentru căldură în municipiul Suceava, dar a renunţat după ce a văzut poziţia premierului Victor Ponta, care a anunţat că nu vor mai fi alocate de la bugetul de stat sume de bani pentru termoficare şi că localităţile se vor putea împrumuta în condiţii avantajoase de la Trezorerie.

Potrivit lui Lungu, în ultima perioadă încasările din taxe şi impozite au fost mai mici cu circa 3 milioane de lei faţă de estimări şi e nevoie de acest împrumut.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: