Atmosferă deosebită la cea de-a IX-a ediţie a Grand Prix-ului „Cristina Casandra”

atletism casandra 2Sala complexului „Areni” din Suceava a găzduit sâmbătă, 10 octombrie, cea de-a IX-a ediţie a Grand Prix-ului „Cristina Casandra” la atletism. La competiţia organizată de multipla campioană Cristina Casandra cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, a Clubului Sportiv Municipal şi a Asociaţiei Judeţene de Atletism au participat 142 de sportivi la categoriile prichindel, copii, juniori, veteran şi open. Concursul a fost deschis atât sportivilor legitimaţi, cât şi celor nelegitimaţi la vreun club.

 La categoria prichindei, la masculin s-a alergat pe distanţa de 250 metri, la start aliniindu-se 32 de concurenţi împreună cu părinţii lor, la feminin fiind 24 de participante. La categoria prichindel toţi participanţii au primit câte o medalie şi o diplomă fiind declaraţi câştigători ! Cel mai tânăr participant la cea mai disputată categorie a Grand Prix-ului „Cristina Casandra” a avut doi ani, cel mai „vârstnic” opt.

Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, medalii, cupe şi premii surpriză oferite de organizatori. Premierea a fost făcută de Cristina Casandra, antrenorul Silviu Casandra şi directorul DJST Suceava, Cristinel Bărculescu.

atletism casandra 1 12 oct„S-a încheiat şi cea de-a IX-a ediţie a acestui concurs care şi-a propus încă de la început să aducă la start sportivii bine pregătiţi care au pornit deja pe drumul performanţei, dar şi amatori sau chiar începători care au avut posibilitatea de a trăi experienţa unui concurs, şi aici mă refer la cei mai mici dintre participanţi. Consider că prin acest gen de concursuri promovăm sportul de performanţă şi sper ca în fiecare dintre copiii prezenţi şi părinţii lor a «încolţit» dorinţa de a practica atletismul. Mulţumesc Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, CSM-ului şi Asociaţiei Judeţene de Atletism pentru sprijinul organizatoric acordat. Sper ca la ediţia aniversară de anul viitor să vină alături de noi şi să ne susţină în acest demers toţi iubitorii sportului sucevean. Îndemnăm şi părinţii să vină alături de copii la mişcare, aceasta fiind cea mai sănătoasă şi profitabilă investiţie” a declarat multipla campioană Cristina Casandra.

Rezultate înregistrate:

Veterani masculin 1500 m – Locul 1 – Costinel Dascălu

Veterani feminin 1500 m – Locul 1 – Ana Ţepeş

Juniori III 1500 m – 1. Costel Nuculcea 2. Florin Pitic 3. Stelian Şecman

Junioare III 1500 m – 1. Angelica Olenici 2. Corina Murariu 3. Angela Cioroianu

Open masculin 3000 m – 1. Iustin Mandiuc 2. Andrei Gafiţa 3. Sebastian Poghirc

Open feminin 3000 m – 1. Simona Caziuc 2. Diana Popovici 3. Alina Zaharie

Copii II masculin 800 m – Ciprian Vodă 2. Constantin Berdei 3. Vasile Stamatin

Copii II feminin – 800 m 1. Ana Maria Purcariu 2. Ancuţa Pomohaci 3. Sonia Creangă

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: