Văduva regretatului Robin Williams şi copiii actorului au ajuns la un acord privind moştenirea

Susan Schneider Williams, văduva regretatului Robin Williams, a ajuns la o înţelegere cu ceilalţi moştenitori, cei trei copii ai actorului, în disputa privind averea fostului actor, scrie UPI.com.  Prevederile acordului sunt confidenţiale. În centrul disputei legale privind averea lui Robin Williams sunt chestiunile legate de suma de bani care trebuie să-i revină soţiei fostului actor pentru a întreţine casa şi modalitatea de împărţire a colecţiei de biciclete, a ceasurilor, a distincţiilor şi a fotografiilor de familie. Avocaţii acesteia au precizat că ea poate păstra lucrurile cu valoare emoţională pe care le-a cerut, precum cadourile de nuntă, anumite elemente vestimentare, un ceas pe care fostul actor obişnuia să îl poarte şi o bicicletă pe care cei doi au cumpărat-o în timpul lunii de miere.

Cei trei copii ai lui Robin Williams (Zachary – 32 de ani, Zelda – 26 de ani şi Cody – 24 de ani) vor primi majoritatea lucrurilor pe care le-au cerut. Printre acestea se numără o colecţie de peste 50 de biciclete, peste 85 de ceasuri, precum şi alte câteva mii de obiecte care au aparţinut regretatului actor, între acestea figurând distincţiile şi premiile care i-au recunoscut meritele în lumea filmului.  Din cele peste 100 de milioane de dolari Susan Schneider Williams va primi o parte din această sumă care-i va permite să locuiască în continuare în proprietatea în care a trăit alături de Robin Williams.

Reputatul actor Robin Williams s-a sinucis la 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani. Graficiana Susan Schneider Williams a fost cea de-a treia soţie a actorului, cei doi căsătorindu-se în 2011.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: