SUA: Un băiat de 11 ani a împuşcat o fetiţă de 8 ani pentru o ceartă legată de un căţel

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost acuzat de asasinat în statul american Tennessee (sud,) după ce a împuşcat o fetiţă de 8 ani în urma unei dispute legate de un căţeluş, a anunţat şeriful comitatului citat de AFP.  Fetiţa se juca afară în curte, când vecinul ei de 11 ani i-a cerut să-i arăte căţelul, a povestit mama fetei, Latasha Dyer, postului locale WATE 6 News care a difuzat duminică ştirea. Doamna Dyer a spus că fetiţa ei era „hărţuită” de băiat şi că îl înştiinţase pe directorul şcolii în legătură cu comportamentul acestuia.  În urma refuzului fetei de a-i arăta căţelul, băiatul a intrat în casă, a luat puşca de calibrul 12 a tatălui său aflată într-un dulap neînchis cu cheie şi a împuşcat-o. Când autorităţile au venit la faţa locului au găsit fetiţa zăcând pe jos cu o rană gravă în piept. Fetiţa a murit în drum spre spital.

G.W. McCoig şeriful comitatului Jefferson, a declarat la conferinţa de presă că incidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 19.30. Potrivit lui, băiatul a fost inculpat de asasinat de primul grad şi a fost plasat într-un centru de detenţie pentru minori.  G.W. McCoig nu a dat alte detalii suplimentare, explicând că autorităţile încearcă să-i protejeze pe ceilalţi cinci copii care trăiesc în casa băiatului şi alţi doi care locuiesc în casa fetiţei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: