,,Inimi unite” la Suceava

invFiliala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România, în colaborare cu Asociaţia Artă şi Umanitate şi cu Organizaţia Regională Cernăuţi a Uniunii Artiştilor Plastici din Ucraina, ne invită la vernisajul expoziţiei ,,Inimi unite”, din cadrul Proiectului ,,Dialoguri artistice”. Semnatara invitaţiei, Lucia Puşcaşu, preşedinta Filialei Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România, ne reaminteşte cu acest prilej că ,,expoziţia «Inimi unite» şi Simpozionul Artelor Vizuale au avut loc mai întâi la Centrul Cultural «Vernisaj» din Cernăuţi în lunile aprilie-mai 2015, cu participarea a 65 de artişti din Cernăuţi şi Suceava cu peste 120 de lucrări de pictură, grafică, sculptură, metal, ceramică, tapiserie, bijuterii, creaţie vestimentară”, precizând că la expoziţia din Suceava ,,vor participa aproximativ 60 de artişti cu peste 100 de lucrări noi, care nu au fost expuse la Cernăuţi. Vor fi prezenţi la vernisaj şi plasticieni din Cernăuţi. Proiectul este susţinut de Primăria Municipiului Suceava şi Consiliul Local Suceava prin programul de finanţare 2015. Manifestările se desfăşoară şi cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuţi prin E.S., doamna Eleonora Moldovan, consulul general”.

Deschiderea expoziţiei va avea loc joi, 8 octombrie 2015, ora 17,00, la City Gallery Suceava. ,,Vă aşteptăm cu drag!”, încheie, irezistibil pentru iubitorii de artă, Lucia Puşcaşu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: