Fiica actorilor Tom Cruise şi Nicole Kidman s-a căsătorit la Londra

isabelleFiica actorilor Tom Cruise şi Nicole Kidman s-a căsătorit la Londra cu iubitul său Max Parker, cu care este împreună de mai puţin de un an, a confirmat revista „People”.  Cuplul a spus „Da” luna trecută într-o ceremonie privată la Dorchester Hotel din Londra. Tânăra în vârstă de 22 de ani şi consultantul britanic în domeniul IT au schimbat jurămintele în faţa unui mic grup de prieteni apropiaţi, pe 18 septembrie, notează people.com.  Isabella şi Parker au vrut ca povestea lor romantică să fie atât de discretă şi privată încât au decis să nu îi invite pe celebrii părinţi ai tinerei mirese. Nici fratele mai mic al Isabellei, Connor, nu a fost prezent la ceremonie.

Dar nu există resentimente între părinţi şi fiica lor, notează people.com. De fapt, Tom Cruise, în vârstă de 53 de ani, sprijină pe deplin relaţia fiicei sale şi a plătit pentru nuntă şi pentru petrecere.

 În ultimii trei ani, Isabella a lucrat pentru a-şi face o carieră profesionistă de „make-up artist”. După ce a studiat arta la facultate, ea a absolvit de curând West London’s De-lamar Academy of Make-up and Hair. Recent ea a prezentat pe social media unele dintre cele mai recente creaţii ale sale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: