Debutul pe Broadway al actriţei Keira Knightley, întrerupt de un fan care a cerut-o de soţie

Keira KnightleyDebutul pe Broadway al actriţei Keira Knightley a fost întrerupt de un incident neprevăzut, fiind nevoie de reluarea spectacolului după ce un fan a strigat din răsputeri către actriţa britanică şi i-a aruncat pe scenă un buchet de flori cerând-o de soţie, relatează UPI.com. La câteva minute după începerea spectacolului „Therese Raquin”, în adaptarea regizoarei Helen Edmundoson, fanul, care se afla la mezanin, a început să strige către actriţa britanică, adresându-i mai multe întrebări la care aştepta ca aceasta să-i ofere un răspuns. În cele din urmă fanul a aruncat un buchet pe scenă, cerându-i actriţei britanice să se căsătorească cu el. Actorul Gabriel Ebert a îndepărtat repede buchetul de pe scenă, în aplauzele publicului, iar bărbatul a fost scos din sală de angajaţi ai personalului de securitate şi a fost reţinut ulterior de un echipaj al poliţiei din New York. Spectacolul a fost reluat după o scurtă pauză, fără să mai existe incidente.

După încheierea spectacolului, organizatorii au anunţat că de acum înainte vor fi sporite măsurile de securitate pentru actori şi public, refuzând să comenteze pe marginea celor întâmplate. Keira Knightley, 30 de ani, interpretează rolul principal din piesa „Therese Raquin”, alături de actori precum Gabriel Ebert, Matt Ryan şi David Patrick.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: