Mai întâi unul după gratii, apoi toţi trei

> Tinerii prinşi în traficul rutier cu bunuri furate de pe raza localităţii Sadova au ajuns până la urmă cu toţii în arest preventiv

 Trei tineri, cunoscuţi în bazele de date ale poliţiştilor cu antecedente penale, au ajuns din nou în spatele gratiilor după ce au fost prinşi de oamenii legii plimbându-se cu o maşină încărcată cu bunuri pe care tocmai le furaseră de pe raza localităţii Sadova. Prima dată, după zăbrele a ajuns doar unul dintre ei, dar în urma contestaţiei formulate de procurori, judecătorii au decis să reunească grupul de „prieteni” în arest.

Potrivit rechizitoriului întocmit de organele de cercetare, în noaptea de 22/23 septembrie, unul dintre inculpaţi, având domiciliul pe raza comunei Pojorâta, a condus un autoturism Opel Vectra cu număr de Botoşani, fără a poseda permis de conducere, pe drumurile publice de pe raza comunei Pojorâta şi comunei Sadova. În maşină se aflau şi ceilalţi doi inculpaţi împreună cu care a sustras mai multe scule electrice profesionale (flexuri, bormaşini, freză, cleşti, rotopercutor) şi circa 50 litri de motorină aflată în două canistre din gospodării particulare situate pe raza localităţii Sadova, prejudiciul total fiind de aproximativ 3.500 lei, „fiind surprinşi în flagrant de organele de poliţie şi opriţi în trafic la bordul autoturismului menţionat cu bunurile respective asupra lor”. În prima fază, Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc a dispus ca doar unul din „cei trei muşchetari” să fie trimis în stare de arest, dar în urma „contestaţiei Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi a administrării de noi probe, inclusiv constând în fişiere video obţinute ca urmare a efectuării unei percheziţii informatice, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă şi a celorlalţi doi inculpaţi pentru faptele sus-menţionate” ne-au declarat surse judiciare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI