În cadrul colaborării cu Muzeul Naţional de Istorie din România

Muzeul Bucovinei participă la realizarea expoziţiei temporare „Transilvania, Bucovina şi Basarabia în perioada Marelui Război“

Muzeul Bucovinei participă la realizarea expoziţiei temporare „Transilvania, Bucovina şi Basarabia în perioada Marelui Război”, care va fi vernisată la Muzeul Naţional de Istorie din România joi, 1 octombrie 2015, cu începere de la ora 13. Expoziţia este realizată în cadrul unui proiect expoziţional organizat de MNIR, în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei – Chişinău, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Muzeul Bucovinei – Suceava, Muzeul Judeţean Satu Mare, Arhivele Naţionale ale României. Expoziţia prezintă fotografii şi documente, multe dintre ele inedite, din colecţii muzeale şi arhivistice româneşti şi străine, dar şi din colecţii particulare. De la Muzeul Bucovinei s-a implicat în realizarea expoziţiei Mihai Aurelian Căruntu, alături de Ana Victoria Sima (Universitatea Babeş-Bolyai), Paula Virag (Muzeul Judeţean Satu Mare), Laura Dumitru, Radu Stancu (Arhivele Naţionale ale României), Paul Braşcanu.

Expoziţia este deschisă în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2015 şi poate fi vizitată de miercuri până duminică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: