Ursul care s-a plimbat pe străzile Sucevei a fost surprins de camerele de supraveghere ale Primăriei

urs_suceavaCamerele de supraveghere ale Primăriei Suceava au surprins un urs care s­a plimbat în noaptea de sâmbătă spre duminică prin municipiul reşedinţă de judeţ, a declarat, luni, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, care a precizat că imaginile au fost predate Poliţiei Suceava.

„A fost identificat pe camerele de supraveghere ale Primăriei. Nu este foarte clar, dar pare să fie un urs”, a spus viceprimarul, menţionând că Primăria a anunţat Comisariatul de Regim Silvic şi Cinegetic.

Potrivit lui Harşovschi, ursul a fost semnalat duminică dimineaţa în jurul orei 4, în zona străzii Universităţii, în apropierea sediului Poliţiei Municipale, după care a fost văzut de martori oculari în zona străzii Oituz şi apoi a plecat spre comuna Şcheia.

Directorul Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, a declarat că nu au apărut noi informaţii privind prezenţa acestui urs. „Nu l­a mai văzut nimeni”, a spus Ciobanu, precizând că, dacă ursul va fi localizat, silvicultorii vor sprijini capturarea lui în condiţiile legii.

În pădurile administrate de Direcţia Silvică Suceava trăiesc 164 de urşi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: