Politica Rusiei în Orientul Mijlociu va fi întotdeauna responsabilă

> declară Putin la o întâlnire la Moscova cu Netanyahu

Acţiunile Rusiei în Orientul Mijlociu „vor fi întotdeauna responsabile”, a declarat ieri preşedintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri la Moscova cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, venit în capitala rusă pentru a discuta mai multe probleme legate de Siria, informează agenţiile de presă ruse. „În Israel sunt foarte mulţi imigranţi din fosta URSS, aceasta pune o pecete specială asupra relaţiilor noastre de stat şi toate acţiunile Rusiei în regiune vor fi întotdeauna responsabile”, a afirmat preşedintele rus, citat de agenţia TASS.

În acelaşi timp, liderul de la Kremlin a subliniat că „Siria nu are nevoie de acţiuni militare cu Israelul” şi că „armata siriană nu este în situaţia de a deschide un al doilea front, obiectivul ei fiind acela de a-şi apăra propriul stat”.

Serviciul de presă al şefului guvernului israelian anunţa anterior că premierul Netanyahu va aborda la Moscova problema „desfăşurării de forţe militare ruse în Siria” şi „va expune ameninţările la adresa Israelului în urma întăririi militare pe scena siriană şi a furnizării de armament (mişcării) Hezbollah şi altor organizaţii teroriste”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: