Interpreta britanică Adele va lansa un nou disc în noiembrie

adeleInterpreta britanică Adele va lansa un nou disc în luna noiembrie, primul din ultimii patru ani, care va conţine melodii semnate de suedezul Max Martin, cunoscut pentru colaborările sale cu Britney Spears şi Taylor Swift, informează ziarul spaniol „ABC”, citând o ştire apărută în „Billboard”. „25” va fi, după cât se pare, numele viitorului album, care va continua linia celor precedente, al căror titlu coincidea cu vârsta Adelei din momentul lansării discurilor: „19” şi, respectiv, „21”. Anul trecut, comentând succesul înregistrat de albumul „21”, din care s-au vândut 30 de milioane de copii, Adele a lansat un mesaj criptic, pe care unii l-au interpretat ca pe anunţul unor noi înregistrări.

Timpul scurs de la precedentul album a fost generos în realizări pentru Adele. În 2012, ea a compus şi interpretat tema sonoră din pelicula „Skyfall”, din seria James Bond, pentru care a primit mai multe prestigioase premii, printre care şi un Oscar. În acelaşi an, ea a devenit mama unui băieţel, Angel, născut din legătura cu Simon Konecki.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: