Sofia Vergara îşi va împrmuta vocea unui personaj din „Familia Simpson”

Sofia VergaraActriţa americană de origine columbiană Sofia Vergara îşi va împrumuta vocea unui personaj din serialul de animaţie „Familia Simpson”, noua profesoară a lui Bart, potrivit publicaţiei Entertainment Weekly, citată de AFP.

Personajul său va apărea într-unul din episoadele viitorului sezon al acestui celebru serial de animaţie, care va fi difuzat la sfârşitul lunii septembrie. Profesoara Barrera va aprinde pasiunile lui Bart Simpson şi ale lui Skinner, directorul şcolii. „Ne-am gândit că ar fi interesant să se îndrăgostească de aceeaşi femeie”, a explicat publicaţiei Al Jean, producătorul acestei satire despre o familie din clasa de mijloc americană, lansate în 1989. „Ea simte că Skinner este un suflet zbuciumat şi vrea să aibă grijă de el”, a spus el. Vergara, în vârstă de 43 de ani şi cea mai bine plătită actriţă din televiziunea americană, „este foarte simpatică şi suntem mulţumiţi că va participa la serial”, a precizat Al Jean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: