Niciun candidat din trei nu a promovat!

> Numirea ca inspector general interimar a prof. Gheorghe Lazăr expiră la 31 august

Niciun candidat din cei trei prezenţi ieri la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava nu a reuşit să promoveze. În timp ce actualul şef al IŞJ, prof. Gheorghe Lazăr, nu a izbutit să treacă de interviu, ultima probă din concurs, după ce a promovat celelalte probe, mai ales proba scrisă, eliminatorie, contracandidaţii săi, profesorii Anca Andrei şi Virginel Iordache, au picat la proba scrisă a concursului.

Numirea interimară a prof. Gheorghe Lazăr expiră la 31 august, astfel că devine interesant cine va fi numit la conducerea inspectoratului de la 1 septembrie.

Potrivit unor surse, la concursul de ieri fuseseră programaţi şefii de IŞJ din opt judeţe, în final, pentru proba interviului fiind promovaţi doar trei, cei de la Suceava, Argeş şi Bihor. Şeful comisiei a fost secretarul de stat Vasile Şalar, care a pus întrebări “încuietoare” candidaţilor.

Testarea a cuprins evaluarea CV-ului, susţinerea unui test grilă (timp maxim 30 de minute, utilizând calculatorul) şi interviul în faţa comisiei. Problema e că interviul nu poate fi contestat de candidaţi, conform procedurii, dar candidatul care doreşte, îl poate reasculta, acesta fiind înregistrat.

Reamintim că pentru şefia IŞJ Suceava se organizează pentru a doua oară concurs, după ce la prima sesiune a participat doar prof. Iordache, care nu a trecut interviul, iar prof. Gheorghe Lazăr nu s-a prezentat, fiind bolnav.

Un comentariu

  1. Pai se stie ca invatamantul e a psd-ului
    Tot inainte domn Lazar……

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI