La Universitatea „Ştefan cel Mare”

Şcoala de vară a studenţilor economişti premiaţi

USV> Abordate sunt tendinţe ale antrepenoriatului din perspectiva schimbărilor economice de mediu şi sociale înregistrate la nivel naţional şi european

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava găzduieşte Şcoala de vară AFER. Anul acesta, manifestarea se află la ediţia a VIII-a şi are tema „Antreprenoriat şi Europa 2020-Împreună pentru o economie sustenabilă”. Şcoala de vară este organizată în parteneriat cu Asociaţia Facultăţilor de Economie din România (AFER) şi se desfăşoară în perioada 27 iulie-2 august 2015.

Prof. univ. dr. Carmen Năstase, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, ne-a declarat că programul se adresează în special studenţilor premiaţi la secţiunile naţionale a concursurilor de cibernetică; statistică şi informatică economică; economie şi dezvoltare durabilă; finanţe şi instituţii financiare, precum şi de marketing. Obiectivul principal al programului este dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor practice necesare specialiştilor din domeniul economic.

„Prin conţinutul şi structura sa, programul creează oportunitatea participanţilor de a cunoaşte tendinţe ale domeniului din perspectiva schimbărilor economice, de mediu şi sociale înregistrate la nivel naţional şi european” subliniază prof. univ. dr. Carmen Năstase.

Programul include prelegeri ale specialiştilor din domenii precum economie, antreprenoriat, finanţe-bănci; proiecte dezvoltate în echipă; concurs de proiecte cu tematică impusă, dar şi vizite de studiu la firme-exemple antreprenoriale de succes, cum ar fi „Betty Ice”, „Conacul Domnesc”, precum şi la Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Suceava. Nu lipsesc drumeţiile, jocurile, focurile de tabără excursiile cu vizitarea unor obiective turistice din municipiul Suceava, dar şi din Bucovina.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: