Victor Ponta

La partid suntem foarte uniţi; şi peste 10 ani o să fim prieteni şi o să ne batem pentru PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că el şi ceilalţi colegi din Partidul Social Democrat sunt „foarte uniţi şi foarte prieteni” şi că vor continua să se „bată pentru PSD”. El nu a dorit să comenteze varianta unei candidaturi a lui Liviu Dragnea la şefia interimară a social-democraţilor. „La partid suntem foarte uniţi şi foarte prieteni”, a spus Ponta, la ieşirea din sediul PSD. Întrebat despre eventuala intenţie a lui Dragnea de a candida la şefia interimară a PSD, Ponta a spus: „Dumneavoastră înţelegeţi ce vreţi”. „Pot să vă garantez un singur lucru: că şi peste o săptămână şi peste o lună şi peste un an şi peste 10, o să fim prieteni, colegi şi o să ne batem pentru PSD”, a susţinut premierul.

Liderii PSD şi premierul Victor Ponta au avut ieri dimineaţă o întâlnire la sediul partidului.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că este hotărât în privinţa unei candidaturi la şefia interimară a formaţiunii, dar că va anunţa dacă va face acest demers. „Sunt deja hotărât, dar anunţ când hotărăsc eu. Eu sunt hotărât”, a precizat Liviu Dragnea, întrebat dacă va candida la şefia interimară a PSD.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI