Atelier de weekend la Ilişeşti

atelier-2-(1)Grupul artistic independent „Domino” a petrecut duminica în mod eficient, într-un nou atelier de weekend, de această dată la Ilişeşti.

Artiştii plastici suceveni Anghel Vasile Siminiuc, Konstantin Ungureanu-BOX, Iulian Dziubinski şi Tiberiu Cosovan s-au instalat la marginea imaşului, sub poala pădurii, şi, cu toate că vântul mai scutura din când în când şevaletele, iar norii, care-au acoperit soarele de câteva ori, s-au rotit ameninţător, au rămas pe poziţii fără să fie deranjaţi de capriciile vremii, ne-au povestit ei după întoarcerea de la Ilişeşti.

Grupul „Domino”, în formulă restrânsă (doar Iulian Dziubinski şi Tiberiu Cosovan), a avut pentru prima oară doi invitaţi (Anghel Vasile Siminiuc şi Konstantin Ungureanu-BOX), care, având în vedere antecedentele participări la alte ateliere de week-end, au primit cu acest prilej confirmarea de membri cu drepturi depline (aşadar, pot iniţia noi escapade în aer liber, pot alege locurile de lucru şi au dreptul de a propune alţi invitaţi).

atelier-3-(1)Am aflat că atelierul de la Ilişeşti a avut ca rezultat şase lucrări, Konstantin Ungureanu-BOX (care cu câteva zile în urmă a susţinut cu succes examenul pentru obţinerea gradului I în învăţământul sucevean) dovedindu-se cel mai harnic, el realizând jumătate dintre ele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: