La concursul de inspectori şcolari, modificare MECS de ultimă oră

Înscrierile pentru învăţământ preşcolar şi primar se prelungesc până vineri

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a prelungit cu o săptămână data de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar, dar numai pentru domeniile învăţământ preşcolar şi primar.

Într-o adresă trimisă luni Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, MECS precizează că s-a modificat punctul 3 al Metodologiei de desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar, printr-un ordin emis tot luni şi transmis spre publicare în Monitorul Oficial. Astfel, în perioada 11-15 mai pot fi depuse dosare pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar pentru educaţie timpurie (învăţământ preşcolar) şi învăţământ primar.

Purtătoarea de cuvânt de la IŞJ Suceava, prof. Mariana Drumea, ne-a precizat că modificarea survenită nu schimbă data de desfăşurare a concursului, programat pe 20 mai, candidaţii noi urmând a fi incluşi printre ceilalţi.

Reamintim că la concursul de ocupare a funcţiei de inspector la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi-au depus candidatura 31 de cadre didactice pe cele 24 de posturi sau norme existente, nefiind candidaţi pentru toate posturile de la învăţământul primar, iar la educaţie timpurie nu s-a înscris încă niciun candidat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: