Delegaţie a Gărzii Naţionale din Ucraina la Fălticeni

prezentareÎn perioada 5-8 mai, o delegaţie a Gărzii Naţionale din Ucraina, formată din 20 de ofiţeri şi subofiţeri, participă, la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, la exerciţiul comun „Antrenarea cadrelor din Garda Naţională a Ucrainei în domeniul asigurării şi restabilirii ordinii publice”. Exerciţiul se desfăşoară împreună cu efective de jandarmi din cadrul şcolii şi a Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Întâlnirea de lucru a început pe 5 mai cu prezentarea misiunilor şi atribuţiilor specifice Jandarmeriei Române şi instituţiei de învăţământ militar din Fălticeni. Aşa cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al şcolii, maiorul Ipate Cristian, comandantul Batalionului 2 Elevi, activităţile specifice constau atât în acţiuni de concepţie şi elaborare a documentelor, cât şi în activităţi practice în teren de conducere, coordonare şi execuţie. Activităţile se vor desfăşura în baza de antrenament de la sediul şcolii şi pe stadionul „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni.

Vizita delegaţiei ucrainene se înscrie în cadrul proiectului „Întărirea capacităţii instituţionale a Gărzii Naţionale din Ucraina”, cu finanţare din bugetul MAE.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: