Pescari „la cuşcă“ din Mitoc şi un hoţ de lemn la Suceviţa, prinşi de jandarmi

IMG_20150502_103558Vineri, 1 mai, în jurul orei 16.30, un echipaj de jandarmerie a depistat, pe malul lacului Lipoveni, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 41 de ani, din Mitocu Dragomirnei, care pescuiau „la cuşcă”. Aceştia se aflau într-o barcă pneumatică şi foloseau pentru prinderea peştilor o găleată fără fund. Prinseseră astfel 19 peşti.

De foame sau de plăcere, pescuitul „la cuşcă”, pe deasupra în perioadă de prohibiţie, este ilegal. Astfel că cele două persoane au fost predate de jandarmi poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor.

A încărcat şapte buşteni în căruţă…

 

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Sucevia, a depistat, pe 2 mai, o căruţă încărcată cu buşteni, condusă de un localnic vârstă de 47 de ani.

În atelaj erau şapte buşteni lungi de 3 m şi groşi de 16 până la 21 cm, pe care bărbatul îi luase de pe terenul aparţinând unei societăţi comerciale din localitate. Îi încărcase în căruţă fără să aibă vreun stres că nu-i aparţin. Şi tocmai pleca să-i vândă, dar l-au „încurcat” jandarmii.

„Persoana în cauză a fost predată Secţiei de Poliţie Marginea, în vederea continuării cercetărilor, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 350 lei, va fi restituit societăţii comerciale” a comunicat mr. Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: