Doi minori – unul deja cercetat penal, celălalt fugit dintr-un centru de protecţie – au furat telefonul unui fălticenean

Un minor de 14 ani, din comuna Rîşca, „client” al poliţiei, cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt pe raza municipiului Fălticeni şi a comunei Rîşca, şi un minor de 13 ani, din comuna Preuteşti, instituţionalizat într-un centru de protecţie, din care fugise cu o zi înainte, au furat miercuri, 22 aprilie, telefonul unui tânăr de 24 de ani din Fălticeni.

Acesta a reclamat la poliţie furtul şi a avut noroc. În aceeaşi zi, poliţiştii din Fălticeni i-au identificat pe cei doi hoţi, care nu valorificaseră încă telefonul, astfel că obiectul a putut fi restituit proprietarului.

Oricât de „promiţători” s-ar dovedi în activitatea infracţională, dată fiind vârsta, cei doi minori încă nu răspund deocamdată penal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: