Jandarmii au pus mâna pe un ucrainean care se plimba cu un jeep furat

jeep-furatJandarmii suceveni au prins, în noaptea de duminică spre luni, un tânăr ucrainean care furase un jeep şi se plimba cu el, fără ştirea proprietarului, când avea chef.

Jeepul a fost observat de un echipaj de jandarmi pe la ora 2.30, staţionat în zona de picnic din preajma Uzinei electrice din municipiul Suceava. Când jandarmii s-au apropiat să verifice situaţia, doi bărbaţi au sărit din el şi au dispărut în pădurice.

Cum urmărirea, pe întuneric, era inutilă, jandarmii au schimbat tactica: au ales un loc mai puţin vizibil şi au avut răbdare cam o jumătate de oră, până când unul dintre fugari s-a întors la maşină. Şi astfel au pus mâna pe el!

„În cadrul verificărilor, s-a constatat că persoana în cauză este un cetăţean ucrainean în vârstă de 23 de ani, rezident în municipiul Suceava. Fiind întrebat cu privire la autoturism, acesta a declarat că maşina nu-i aparţine şi că a sustras-o pentru a se plimba”, a comunicat mr. Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al IJJ Suceava.

Pe 17 aprilie, tânărul ucrainean a văzut autoturismul de teren parcat pe str. Mărăşti din Suceava, lăsat deschis şi cu cheile în contact. S-a urcat în el, a dat o tură prin oraş, apoi l-a parcat unde-l găsise; dar a luat cu el cheile.

Culmea a fost că proprietarul autoturismului de teren habar nu avea că cineva se plimbă ocazional cu maşina lui! Când a văzut că nu găsea cheile de la maşină, a crezut că le-a pierdut şi circula folosind al doilea set, fără să ştie că aceasta era folosită şi de ucrainean din când în când.

În noaptea în care a fost prins, individul se întâlnise cu un amic pentru a se lăuda cu jeepul, chipurile, proaspăt cumpărat.

Maşina a fost restituită proprietarului, iar ucraineanul de 23 de ani a fost predat poliţiştilor, pentru cercetări.

2 Comentarii

  1. ati copiat stirea fara sa verificati… ala e Nissan nu Jeep !

    • Semnatara articolului vă multumeşte şi va ţine cont de comentariul dumneavoastră.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI