„Răzeşii” suceveni în luptă directă cu Pandurii Târgu Jiu

> Partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi CSU Suceava, contând pentru etapa a XXIII-a, se va juca azi, de la ora 18

În cadrul etapei a XXIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va întâlni azi, cu începere de la ora 18, formaţia Pandurii Târgu Jiu. Pentru ambele formaţii partida are o importanţă deosebită, cele două grupări aflându-se pe ultimele două locuri în clasament şi deci în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

Formaţia suceveană a câştigat meciul direct din tur cu 24-23, astfel ca orice punct obţinut pe terenul gorjenilor o avantajează enorm în perspectiva play-out-ului.

„Dacă reuşim să-i învingem şi la ei acasă, atunci luăm o opţiune serioasă în ceea ce priveşte evitarea retrogradării. Sper să reuşim să producem surpriza, deşi va fi cam greu. Gazdele sunt acoperite pe toate posturile şi au chiar şi câţiva jucători de echipa naţională”, a recunoscut coordonatorul formaţiei sucevene, Cristian Bursuc.

„Întâlnim o echipa valoroasă, cu jucători buni pe fiecare post în parte, dar ne-am pregătit bine în această săptămână şi mergem acolo cu gândul la victorie. Sper ca împreună cu băieţii să ne întoarcem cu toate punctele puse în joc” a afirmat şi extrema Andrei Olariu.

„Va fi un meci de care pe care. Sper ca jucătorii noştri să se mobilizeze exemplar, pentru că este important să nu pierdem această partidă. Cred că echipa care va fi mai proaspătă din punct de vedere fizic pe toata durata meciului va avea câştig de cauză. Sper să fim noi aceia” a spus antrenorul Răzvan Bernicu.

Antrenorul sucevean a subliniat şi punctele forte ale adversarilor. Principalul pericol va veni chiar din partea ex-universitarului sucevean Florin Acatrinei, crede Răzvan Bernicu: „Chiar dacă Pandurii au pierdut până acum mai toate meciurile, au avut şi partide bune, în care au cedat la limită. Au o linie de 9 metri în formă, în care principalul pericol pentru noi ar fi Acatrinei, un jucător pe care îl cunoaştem foarte bine. Au şi doi portari de valoare care se completează reuşit. Acestea ar fi principalele lor atuuri, plus că vor juca în faţa propriilor suporteri”.

Jocul dintre Pandurii Târgu Jiu şi CSU Suceava va fi arbitrat de maramureşeanul Ştefan Hendrea şi de piteşteanul Octavian Fînaţă, cuplu care i-a mai arbitrat pe suceveni în partida de la HC Odorhei.

 

Programul etapei a XXIII-a:
Pandurii Târgu Jiu – CSU Suceava
HC Vaslui – Dunărea Călăraşi
Steaua Bucureşti – CSM Bucureşti
Potaissa Turda – Minaur Baia Mare
Dinamo Bucureşti – HC Odorhei
HCM Constanţa – Ştiinţa Bacău s-a încheiat cu scorul de 25-23.
Poli Timişoara stă în această rundă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI