Rocada subprefecţilor de Suceava se face astăzi

> Harasim preia funcţia lui Nistor, după ce în urmă cu un an Nistor prelua funcţia lui Harasim

 

Prefectura Suceava a anunţat că ceremonia de instalare în funcţia de subprefect al judeţului Suceava a dlui Constantin Harasim va avea loc vineri, de la ora 12, în sala „Bucovina” a Palatului Administrativ din Suceava.

Harasim a fost numit în funcţie, miercuri, de Guvern, el luând astfel locul lui Atanasă Nistor.

Exact în urmă cu un an, Atanasă Nistor a fost instalat în funcţia de subprefect al judeţului Suceava în locul lui Harasim, care fusese înlocuit după ce PNL, partid care îl propusese în această demnitate, a ieşit de la guvernare.

Între timp, Constantin Harasim s­a repoziţionat şi s­a alăturat grupării din jurul lui Călin Popescu-Tăriceanu, care încearcă să înfiinţeze Partidul Liberal Reformator (dar această formaţiune nu s­a înregistrat încă).

De menţionat este că Atanasă Nistor nu a fost înştiinţat înainte de a fi înlocuit din funcţie şi a fost surprins de decizia Guvernului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: