În vederea debutului oficial de sezon competiţional

Echipele LPS Suceava se pregătesc intens

Dumitru Livadaru

Dumitru Livadaru

De curând, echipele de juniori U 18 şi U 16 ale Liceului cu Program Sportiv din Suceava au efectuat două meciuri amicale în compania formaţiilor similare ale Centrului Olimpic din Bârlad. Deşi terenul „Unirea” arăta ca după arat, ambele partide au fost spectaculoase şi aprig disputate.

La categoria sub 18 ani, formaţia LPS Suceava s-a impus în faţa grupării Centrului Olimpic din Bârlad cu 10-7 prin eseurile marcate de Portariu şi David Laurenţiu. La categoria U 16, selecţionata Sucevei, formată din jucători de la LPS şi CSM, a pierdut în faţa bârlădenilor cu 5-25.

Din lotul formaţiei de rugbi juniori U 18 a LPS Suceava au făcut parte sportivii: Timoficiuc, Serediuc, Zaharia, Nistor, Cristi Sandu, Portariu, Beldiman, Rusu, Giurcă, David Laurenţiu, Custrin, Zimbru, Corhan, Ţîrdea, Alucăi. Au mai evoluat: Bostan, Lelcu, Mînzălică, Florescu, Acălinei.

Sezonul oficial al campionatului naţional de rugbi pentru juniori U 18 va începe pe 2 mai. Până atunci, echipa LPS Suceava va mai disputa două meciuri în cadrul Cupei României, în 17 şi 22 aprilie, la Bucureşti.

De menţionat că tânărul Vasilică Ivanov, component al echipei LPS Suceava pregătite de antrenorul Dumitru Livadaru, este selecţionat în lotul naţional al României care va participa luna viitoare la Campionatul European din Franţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: