La competiţia „Alba Iulia City Race”

Rezultate de excepţie pentru Andrei Leancă şi Dorin Andrei Rusu

10863847_692187100891246_4474907837320960916_oLa finele săptămânii trecute, la Alba Iulia, a avut loc o importantă competiţie atletică sub denumirea de „Alba Iulia City Race”, competiţie la care au participat în jur de 1.000 de sportivi. Concursul a avut loc în zona de pădure din zona Alba Iulia şi Vârful Mamut şi a cuprins probele de semimaraton, cros şi „Kids Race”, ultima pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani.

Andrei Leancă de la CSM Dorna Vatra Dornei a ocupat locul IV în clasamentul open al probei de semimaraton şi locul I la categoria tineret sub 22 de ani.

„Sunt mulţumit de evoluţia lui Andrei care s-a descurcat foarte bine într-o companie selectă. Pentru sportivul nostru urmează Campionatul naţional de semimaraton de la Craiova, care va avea loc pe 4 aprilie. Mulţumim Primăriei Municipiului Vatra Dornei pentru sprijinul acordat pentru participarea la această competiţie” a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

O altă performanţă de excepţie a realizat Dorin Andrei Rusu de la CSŞ Rădăuţi, care a ocupat locul VIII în proba de cros, dar s-a clasat pe prima poziţie la categoria lui de vârstă. Atletul rădăuţean este pregătit de profesorul Bogdan Roşcăneanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: