PSD Suceava 2020

Clasa pregătitoare de la LPS a sărbătorit 100 de zile de şcoală

13176_10152919666714442_3095596719975771218_nClasa pregătitoare de la Liceul cu Program Sportiv Suceava a împlinit 100 de zile de activitate, eveniment marcat în mod festiv, vinerea trecută, de copii, părinţii lor şi cadre didactice.

„Evenimentul a debutat cu un mesaj al zilei adresat copiilor, apoi cu prezentarea colecţiilor din 100 obiecte pregătite de ei, activităţi prin care s-au evidenţiat cunoştinţele asimilate până acum, jocuri şi multe surprize. Musafiri au fost cadre didactice ale şcolii şi elevi mai mari care au dat sfaturi şi au comunicat cu piticii prin intermediul poveştilor. Punctul culminant a fost marcat prin activităţi practice împreună cu părinţii si, bineînţeles, cu tortul aniversar”, ne-a precizat învăţătoarea acestei clase, Ana Daniela Croitoru.

Clasa pregătitoare s-a înfiinţat anul trecut la LPS, după o absenţă de câţiva ani. „Copiilor li se oferă un mediu plăcut şi optim actului educaţional, activităţi recreative şi sportive sub o îndrumare atentă a cadrelor didactice”, a mai spus învăţătoarea.

După prima etapă de înscrieri în învăţământul primar se pare că o clasă pregătitoare va funcţiona acolo şi în anul şcolar următor. În felul acesta, LPS va avea o „pepinieră” de elevi care vor asigura continuitate învăţământului gimnazial, de unde se vor selecta viitorii sportivi de performanţă.

20150313_104848

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: