Sucevenii au intrat în Cartea Recordurilor alături de zeci de mii de oameni din toată lumea

Aproximativ 30 de suceveni s-au alăturat unei iniţiative globale şi au participat la un eveniment de Cartea Recordurilor. În peste 90 de ţări din întreaga lume oamenii au intrat în sala de sport sâmbătă dimineaţa, la ora locală 9.00, să facă mişcare şi să stabilească un record mondial: cel mai mare grup care face fitness simultan.

Pe harta oraşelor dornice de a intra în celebra Carte a Recordurilor s-a regăsit şi Suceava, aproximativ 30 de persoane s-au mobilizat, promovând astfel un stil de viaţă sănătos şi activ.

La Suceava, World Record Workout s-a desfăşurat pe terenul de sport sintetic din cartierul Zamca, după o scurtă încălzire, participanţii fiind gata să facă mişcare timp de 45 de minute. Exerciţiile au fost realizate în toată lumea la fel, după indicaţiile antrenoarei de fitness Samantha Clayton.

„Sunt foarte încântat, de când m-am trezit am văzut că în lume au început antrenamentele. În Kuala Lampur deja se terminase, mi-a plăcut la nebunie şi de abia aşteptam să ajungem şi noi să facem antrenamentul. Mă simt foarte bucuros că am fost 29 de persoane în Suceava. Eu spun că am scris istorie”, a declarat principalul organizator al acţiunii de la Suceava, Andrei Moroşan, după efectuarea antrenamentului.

Duminică dimineaţa, Cartea Recordurilor a confirmat recordul pentru cel mai mare număr de oameni din toată lumea care au făcut simultan mişcare.

record-mondial-miscare-World-Record-Workout-7            record-mondial-miscare-World-Record-Workout-4

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: