Sanda-Maria Ardeleanu:

UNICEF redeschide dialogul cu parlamentarii

ardeleanu-UNICEFLa invitaţia reprezentantei UNICEF în România, Sandie Blanchet, deputatul PNL de Suceava prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu a participat, marţi seară, la o întâlnire cu colegi parlamentari liberali.

„Problematica supusă dezbaterii a fost legislaţia privitoare la copii, intervenţiile noastre dezvoltând o întreagă serie de subiecte colaterale. Am apreciat rolul UNICEF în susţinerea «cauzei româneşti», ca şi deschiderea pe care organismele internaţionale o manifestă spre problematica legislativă şi, implicit, dialogul cu parlamentarii” a declarat parlamentarul sucevean, într-o postare pe blogul personal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: