Studenţi ai USV îşi caută viitorii colegi în licee

> Campania de promovare a ofertelor educaţionale ale Universităţii sucevene a început la Botoşani

usv-pe-teren-1Zilele Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava înseamnă şi debutul campaniei de promovare a ofertelor educaţionale 2015 (la nivel de licenţă) ale celor nouă facultăţi din cadrul USV. Potrivit organizatorilor campaniei, astfel, „USV doreşte să vină în sprijinul liceenilor din mai multe judeţe, aflaţi în an terminal, ajutându-i pe aceştia într-una din etapele esenţiale ale orientării lor profesionale”.

Prima zi a campaniei a fost cea de marţi, 3 martie, când reprezentanţi ai USV, cadre didactice şi studenţi, s-au aflat la Botoşani. Ei au fost primiţi şi au stat de vorbă pe îndelete cu elevi de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Liceul „Dimitrie Negreanu”, Liceul Tehnologic „Elie Radu”, Liceul Tehnologic „Petru Rareş” şi Liceul „Alexandru cel Bun”. Studenţii suceveni care le-au sugerat elevilor botoşăneni că USV este o bună opţiune de a-şi continua studiile se numesc Ilie Doroftei, Radu Iacob, Ilona Ichim (şi fotograf al echipei), Ionela Iftimie şi Ionuţ Flutur, ei fiind însoţiţi de asist. univ. dr. Gina Puică, purtătoare de cuvânt a USV.

Campania va continua în perioada ce urmează în instituţii de învăţământ liceal din judeţele vecine şi, fireşte, din judeţul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: