Cursuri gratuite pentru arbitri organizate de AJF Suceava

fotbal-arbitri-sv-5-martieAsociaţia Judeţeană de Fotbal va demara un nou curs gratuit de formare a arbitrilor. Arbitrul FIFA Sebastian Gheorghe doreşte astfel ca în următoarele luni să împrospăteze lotul de arbitri al CJA Suceava.

„Cei doritori să încerce această nouă experienţă trebuie să îndrăgească fotbalul şi mişcarea în aer liber. Chiar din momentul absolvirii cursului au şansa să intre într-un grup deja existent de 60 de tineri arbitri care împărtăşesc şi ei dragostea pentru sport. Nu trebuie neglijat nici faptul că arbitrajul poate deveni încă din primul an o sursă de rotunjire a veniturilor pentru elevi şi studenţi. Aşteptăm inclusiv fete la cursuri. Fotbalul feminin cunoaşte o mare dezvoltare în Europa, iar acum şansele de promovare sunt pe măsură” a declarat arbitrul FIFA, Sebastian Gheorghe.

Acest curs poate fi urmat de orice cetăţean român, precum şi orice cetăţean străin cu domiciliul legal stabilit în România, cu precădere jucător de fotbal, cu o conduită exemplară în societate şi fără să fi suferit condamnări penale. Cei interesaţi trebuie să fie apţi pentru efort fizic şi să aibă vârsta cuprinsă între 15 şi 30 de ani. Mai multe informaţii se pot afla la numărul de telefon 0723 435 743.

Comisia Judeţeană a Arbitrilor Suceava va organiza prima întâlnire pe 9 martie, la sediul AJF Suceava, situat la intrarea în stadionul Areni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: