Vatra Dornei

Alte 50 de animale de companie sterilizate gratuit

La Vatra Dornei au loc, lună de lună, cu sprijinul unei fundaţii din străinătate, sterilizări gratuite pentru patrupede.

Astfel, în zilele de 27 şi 28 februarie, prin programul lunar al Romania Animal Rescue, au fost sterilizate 50 de animale de companie, 38 de câini (28 femele şi 10 masculi) şi 12 pisici.

Potrivit Roxanei Pasat, una dintre organizatoarele acţiunilor de sterilizare gratuită, succesul activităţilor este dat de voluntarii implicaţi în aceste activităţi. „Mulţumim Romania Animal Rescue, Maz, Sue, Nancy Janes, Lelia Leandra, dr. Livioara Rotariu, nişte oameni minunaţi fără de care aceste campanii lunare la Vatra Dornei nu ar putea avea loc. Mulţumim dlui primar Ilie Boncheş care ne-a susţinut de fiecare dată şi ne-a pus la dispoziţie spaţiul necesar desfăşurării acestor campanii, Orion Media Vatra Dornei şi echipei Salvamont Vatra Dornei, pentru întreaga susţinere, şi tuturor inimoşilor voluntari care ni s-au alăturat şi de această dată şi cărora le suntem profund recunoscători” a transmis Roxana Pasat.

Ea a precizat că aceste campanii vor continua, în beneficiul animalelor, în funcţie de sprijinul care va fi primit din partea sponsorilor străini.

sterilizari-patrupede-7 sterilizari-patrupede-3

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: