De astăzi, Zilele Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava

Manifestările dedicate Zilelor Universităţii „Ştefan cel Mare” încep astăzi cu un program bogat în spectacole muzicale, o lansare de carte şi proiecţii de film, program propus de Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava.
În această seară, de la ora 19, Auditorium „Joseph Schmidt” va găzdui spectacolul de pop-rock al trupei „Artis Band” din Suceava; marţi, de la aceeaşi oră, va fi seară de muzică folk cu Alexandra Andrei şi Cosmin Vaman din Iaşi, trupa Ikarus şi Mihai Boicu; miercuri – muzică şi dans popular cu Ansamblul Studenţesc „Arcanul” USV. Joi este programată o lansare de carte, iar vineri, de la orele 17 şi 19, vor fi proiecţii ale unor filme româneşti. Sâmbătă, 7 martie 2015, tot de la ora 19 va concerta trupa suceveană de rock „Odyssey”.
Biletele pot fi cumpărate, între orele 10 şi 16, la camera 101, din corpul F al USV, sau la intrarea în Auditorium, înaintea spectacolului. Preţul unui bilet este 20 de lei pentru adulţi, 5 lei fiind costul pentru elevi şi studenţi. Informaţii şi rezervări se pot face la telefonul 0753 595 452.
„Zilele Universităţii” marchează evenimentul de la 7 martie 1990, dată la care Guvernul României a consacrat transformarea Institutului sucevean în Universitatea „Ştefan cel Mare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: